Shanghai Dynamic Construction Machinery Co., Ltd.

Kansallisen palvelun puhelinpalvelu: +86 21 67107702

EN
kaikki kategoriat

Takuuturva

Sinä olet täällä : Etusivu>Takuuturva

Takuuturva

Shanghai Jiezhou Engineering & Mechanism Co., Ltd. arvostaa yritystäsi ja yrittää aina tarjota sinulle parasta palvelua. Dynaaminen takuukäytäntö on suunniteltu saavuttamaan liiketoiminnan ketteryys ja tarjoaa sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja arvokkaan omaisuuden suojaamiseksi. Tästä asiakirjasta löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää dynaamisesta takuusta keston, kattavuuden ja asiakaspalvelun suhteen.

Takuuaika

Dynamic takaa, että tuotteissa ei ole valmistus- tai teknisiä vikoja vuoden ajan alkuperäisestä ostopäivästä. Tämä takuu koskee vain alkuperäistä omistajaa, eikä sitä voida siirtää.

Takuun kattavuus

Dynaamisilla tuotteilla on takuu materiaali- ja valmistusvirheistä normaalikäytössä takuuaikana. Tuotteet, joita ei myydä valtuutettujen dynaamisten jälleenmyyjien kautta, eivät kuulu takuusopimuksen piiriin. Räätälöityjen tuotteiden takuuvelvoitteita säännellään erillisillä sopimuksilla, eikä niitä käsitellä tässä asiakirjassa.

Dynamic ei takaa moottoreita. Moottorin takuuvaatimukset tulee esittää suoraan valtuutetulle tehtaan huoltokeskukselle.

Dynamicin takuu ei kata tuotteiden tai niiden osien normaalia huoltoa (kuten moottorin viritys ja öljyn- ja suodattimenvaihto). Takuu ei kata myös normaalia kulumista (kuten hihnat ja kulutustarvikkeet).

Dynamicin takuu ei kata vikaa, joka johtuu käyttäjän väärinkäytöksistä, tuotteen normaalin huollon suorittamatta jättämisestä, tuotteeseen tehdyistä muutoksista, tuotteeseen tehdyistä muutoksista tai korjauksista ilman Dynamicin kirjallista lupaa.

Poissulkemiset takuusta

Dynamic ei ota vastuuta seuraavista olosuhteista, joissa takuu raukeaa ja lakkaa olemasta voimassa.

1) Tuotteen todetaan olevan viallinen takuuaikojen jälkeen

2) Tuotetta on käytetty väärin, väärinkäytöksissä, huolimattomuudessa, onnettomuudessa, peukaloinnissa, muuttamisessa tai luvattomassa korjauksessa joko vahingossa tai muusta syystä

3) Tuote on vaurioitunut luonnonkatastrofien tai luonnonolojen tai äärimmäisten olosuhteiden vuoksi, mukaan lukien muun muassa tulva, tulipalo, salamaiskut tai sähkölinjojen häiriöt

4) Tuotteen ympäristöolosuhteet ovat ylittäneet suunnitellun toleranssin

Asiakaspalvelu

Auttaaksemme asiakasta palaamaan normaaliin toimintaan mahdollisimman pian ja välttääkseen tarkastusmaksut laitteilta, jotka eivät ole vaurioituneet, olemme innokkaita auttamaan sinua etäavianmäärityksessä ja etsimään kaikkia mahdollisia tapoja korjata laite ilman tarpeetonta aikaa ja kustannuksia laitteen palauttamista korjattavaksi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa meihin yhteyttä jostain muusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi.

Dynaamiseen asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä osoitteessa:
T: +86 21 67107702
F: + 86 21 6710 4933
E: [sähköposti suojattu]